Electronic Arts'tan PS3 için FPS Oyunu mu?

Electronic Arts multiplatform oyunlar çıkarmayı tercih ediyor, ama PS3'e özel bir FPS geliştirmeleri de imkansız değil
27.07.2011 10:00 Alkan Adakaner


     Medal of Honor, Crysis 2, Battlefield serisi ile FPS dünyasına ağırlığını koyan Electronic Arts'tan bu türde bir başka oyun daha mı geliyor? Üstelik bu oyunun Playstation 3 için hazırlandığı da söyleniyor. 
 
     Electronic Arts'ın yeni stüdyolarından birisi olduğu söylenen Black Troll Studios'un (BlackTrollStudios.com Kasım 2010'dan beri EA adına kayıtlı) gizlice Playstation 3 için bir FPS geliştiriyormuş.
 
      Black Troll Studios'ta bir kullanıcı arayüzü tasarımcısı olarak çalışan birisinin bilgilerine ulaşan Systemlink'in haberinde başka ayrıntı bulunmuyor, ama Electronic Arts'ın eğer böyle bir oyun planı varsa oyunu multiplatform yapmazsa şaşırırız. EA herhangi platforma özel oyun çıkarmayı pek seven bir firma değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 5 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 5 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler