Elite: Dangerous 2017 Yılının İkinci Çeyreğinde PS4'e Geliyor

10.12.2016 04:17 Gazali Çetinkaya

 
   Uzay savaşı simülasyon oyunu Elite: Dangerous, 2017 yılının ikinci çeyreğinde PlayStation 4 platformuna geliyor. Oyunu geliştiren Frontier Developments'ın kurucusu ve CEO'su David Braben, PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. 
 
   Ek olarak oyunun PlayStation 4'e tüm içerikler ile birlikte geleceği ve PlayStation 4 Pro desteği olacağı doğrulandı. PlayStation 4 Pro desteği hakkında detay verilmedi ancak Elite: Dangerous'ın DualShock 4'e özel olarak adapte edildiği de belirtildi.
 
   Elite: Dangerous; 2014 yılının aralık ayında PC, 2015 yılın ekim ayında ise Xbox One platformuna sunulmuştu ve nihayet PlayStation 4 için de geliyor. 
 
   Elite: Dangerous'ın PlayStation 4 duyuru videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elite: Dangerous Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler