Empire: Total War Hâla Çok Satıyor

03.04.2012 16:17 Samet Konuksal


     Total War serisinin en beğenilen yapımlarından Empire: Total War'ın satışları, Creative Assembly ve Sega'nın yüzünü güldürüyor. Yapılan açıklamaya göre 2009 yılında çıkan oyun, hâla daha memnun edecek seviyede satışa sahip.
 
     Serinin oyunlarında olduğu gibi PC'ye özel olarak çıkan Empire: Total War adına Creative Assembly stüdyo yönetmeni Mike Simpson, PC Gamer röportajında yöneltilen satışlarla ilgili bir soruya "Hâla daha geçen seneki gibi fazla satıyor. İlginç değil mi?" cevabını verdi.
 
     Çıkış itibariyle arayüz hatalarıyla birlikte sorunlu bir oyun izlenimi yaratan Empire: Total War'ın PC'deki bu durumu, üzerinden -eğer Shogun 2 ek paketini de sayarsak- üç seri oyununun geçmesine rağmen gerçekten önemli. Tabiki Creative Assembly'ın sorunlu çıkış ardından oyunu bir kenara atmak yerine üstüne düşmesi de ekibin saygı duyulacak bir noktası.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Empire: Total War Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 6 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler