En Gelişmiş İçecek İçme Simülayonu Soda Drinker PRO, Xbox One'a Duyuruldu.

15.04.2014 14:58 Ömür Gencer


     Yapımcısı Will Brierly'in deyişiyle "En gelişmiş içecek içme simülasyonu." olan Soda Drinker PRO'nun, bugün yapılan bir duyuruyla Xbox One' a geleceği belirtildi.
 
     Oyunun Xbox One versiyonunda, daha önce hiç görmediğimiz 10 bölüm dahil olmak üzere 100 tane bölüm bulunacak. Oyun ayrıca oyuncunun elindeki bardağı gerçek bir şekilde hissedip sonsuzluğa içmesi için Kinect desteğini de bulunduracak.
 
     Brierly, oyunun Xbox One versiyonunda "hyper-realistic" modunun, achievement sisteminin ve çıkışına yakın tarihte açıklanacak başka sürprizlerin bulunacağını belirtti.
 
     "Bardağın yoğunlaşmasından, pipetten yukarı çıkan baloncuklara kadar, sıvı dinamikleri üzerinde ince ayar yapmakla çok uğraşıyoruz." Diyerek oyunlarını ne kadar ciddiye aldığını belirten Brierly, oyunun Xbox One sürümünün Vivian Clark adında gizli bir mini-oyun bulunduracağını söyledi ve "Bu mini-oyun, yeni bir motor üzerine kurulu ve asıl oyundan %500 daha fazla içerik sunacak " Diyerek tanıttı.
 
     Eğer bu hangi kafayla yapıldığı belli olmayan simülasyon oyununu merak ettiyseniz Steam Greenlight sayfasını inceleyebilir veya oyunun resmi sitesinden 5 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soda Drinker PRO Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler