En Gereksiz Wii Ürünü Bu Olsa Gerek

26.05.2010 18:23 Levent Polater


 
    Wii çıktığından beri, çeşitli Wii ürünlerinin satışa sunulduğunu görüyoruz, ürünler derken özellikle oynadığımız oyunu yansıtmaya yarayan aletlerden bahsediyorum, Zipper silahı veya tenis raketi bunlara örnek olarak verilebilir. Bunlardan bazıları gerçekten insana daha iyi oynanış hissi verirken, bazı ürünlerin saçmaladığını görüyoruz.
 
   Hele şimdi ortaya çıkan yeni Wii ürünü öyle bir saçmalamış ki, ben bile kendi açımdan bu kadar olamaz dedim. Yeni çıkan ürünümüz Wii'de kullanabilmek üzere Wii kanatları oluyor, evet yanlış duymadınız, ne işe yarıyor merak ettiniz değil mi?

    Bu ürün sadece ama sadece, Wii Fit Plus'daki "Bird's Eye Bull's Eye" mini oyunu için kullanılmak üzere tasarlanmış. Ürünün tanıtımda ise, "uçan bir tavuğu ellerinizle kontrol etme hissini yaşayın" deniliyor.
 
     Ürünün bugünden itibaren satışa sunulduğu açıklandı, kaçırmayın derim :)
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 26 Dk önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 2 Saat önce Stellar Blade İçin Görsel İyileştirmeler Ekleyen Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler