En Şirin Suikastçi

04.12.2009 00:57 Ersin Kılıç

 
Gerek kullanıcılar tarafından gerekse de yapımcı firma Media Molecule tarafından yapılan içerikler ile en zengin içeriğe sahip oyunlardan biri olmayı başaran Little Big Planet için yeni bir kostüm paketi daha yayınlandı.
 
Bu seferki kostüm paketi haberin başlığından da anlayabileceğiniz gibi Assassin's Creed 2'ye ait. Oyunda yönlendirdiğimiz Ezio Auditore de Firenz'nin eldiveni, suikast bıçağı, pantolonu, botları ve pelerinini Little Big Planet'te yer alan Sack Boy'unuza giydirebileceksiniz.
 
Oldukça şirin gözüken bu elbise yayınlanan çoğu içeriğin aksine ücretlendirilmiş. 1.99$ ödeyerek Sack Boy'unuzu bir suikastçiye çevirebileceksiniz.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler