Enslaved'in Yeni DLC'sine Geliştirici Günlüğü

21.11.2010 21:19 Levent Polater

 

pigsy's perfect 10
 
    Namco, Enslaved'in renkli yan karakterlerinden Pigsy için çıkaracağı yeni indirilebilir içerik için geliştirici günlüğü yayınladı.
 
     'Pigsy's Perfect 10' adındaki yeni DLC'de (indirilebilir içerik) Pigsy'yi kontrol ederek Enslaved'i bir de onun bakış açısından oynayacağız. Geliştirici günlüğünde ise şişman karakterimiz ile ilgili bilgiler verilirken neden Trip'e ilgi duyduğu da anlatılıyor.
 
    Pigsy kullandığı kancalı kol ile ulaşılamaz yerlere kolayca ulaşacak, dürbünlü tüfeği ile düşmanları uzak mesafeden vuracak. Farklı oynanış dinamiklerine yer verilecek DLC'nin çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. İşte yeni geliştirici günlüğü:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler