Enslaved'ten Oynanış Videosu

27.07.2010 13:10 Ersin Kılıç


 
     Özellikle Heavenly Sword ile kısa ama güzel bir macera yaşatan Ninja Theory'nin yeni oyunu Enslaved: Odyssey to the West için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Oyun için yayınlanan bu yeni video tamamen oynanış görüntülerinden oluşuyor. Videoda Monkey adlı yönlendireceğimiz karakterin bir çok özelliğine yer verilmiş. Siper alma, dövüş sistemi gibi özelliklerimizide açık bir şekilde görebiliyoruz.
 
     Videoya baktığımızda Monkey'in Dragon Ball'dan Goku'yu andırdığınıda söylemeliyim. Özellikle Monkey'in su üzerinde süzüldüğü kısımlar goku'nun Kinto bulutuna benziyor. Ayrıca Monkey'in elindeki sopa ile Goku'yu baya anımsattığını söylemeliyim. Oyunun bu yeni oynanış videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler