Epic Games: 3DS Unreal Engine'i Çalıştıramayabilir

07.10.2010 12:16 Alkan Adakaner


 
    Oyun dünyasının en popüler oyun motoru Unreal Engine bir çok önemli oyunda kullanılıyor ve geliştiriciler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki bu cihaz Unreal Engine'i çalıştırabilecek mi?
 
    Epic Games'ten Mark Rein, 3DS'in henüz ellerinde olmadığını, cihazın özelliklerini tam olarak bilmediğini ve bu nedenle Unreal Engine'i çalıştırıp çalıştırmayacağı hakkında kesin bir yorum yapamayacağını söyledi.
 
    Buna rağmen 3DS'in Unreal Engine'i çalıştırmak için gereken minimum kapasiteye sahip olmadığını düşünen Rein, iPhone için hazırlanan Epic Citadel'i bile 3DS'te çalıştırmanın mümkün olmadığını söylüyor. 
 
     Resident Evil: Revelations ve Metal Gear Solid: Snake Eater gibi mükemmel görüntülü oyunlarla görsel olarak başarılı bir sınav veren 3DS, gerçekten bir iPhone oyununu çalıştıramayacak mı? Bunu bekleyip görmemiz gerekecek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce LEGO Horizon Adventures Çıkış Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce Posta Dağıtım Oyunu TANUKI: Pon's Summer, Konsollar ve PC için Duyuruldu 6 Saat önce Phantom Brave: The Lost Hero, Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler