Epic Games, GeForce Now Sistemini "Yürekten Destekliyor"

08.03.2020 09:42 Gazali Çetinkaya

 
Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'ın betadan çıkması ve ücretli abonelik eklemesiyle birlikte Activision Blizzard, Bethesda Softworks, 2K Games ve bağımsız stüdyo Hinterland başta olmak üzere çok sayıda yayıncı ve geliştirici oyunlarını sistemin kütüphanesinden kaldırdı.

Epic Games bu firmaların arasına katılmayacak.
 
Epic Games CEO'su Tim Sweeney twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Epic, GeForce Now sistemini yürekten destekliyor. Fortnite ve GeForce Now'a katılmayı isteyen Epic Games Store oyunları ile (özel oyunlar da dahil) zaman içinde GeForce Now entegrasyonu geliştireceğiz." dedi.
 
GeForce Now, halihazırda sahip olduğunuz bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan bir video oyun streaming servisi.

Daha fazla bilgi için resmi websitesini nvidia.com/en-eu/geforce-now adresinden ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GeForce Now Platformlar: PC Geliştirici: Nvidia Dağıtıcısı: Nvidia Tür: Servis Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler