Epic Games Yeni Online Shooter Oyununu Duyurdu: Paragon

03.11.2015 22:28 Ömür Gencer

 
      Gears of War serisiyle tanıdığımız Epic Games, bugün yeni bir oyun duyurusuyla karşımıza çıktı. Paragon adını alan bu yapım 2016 yılında PC oyuncularıyla buluşacak.
 
      Epic Games, bugünden itibaren belirli aralıklarla oyuna ait yeni karakterleri açıklayacağını belirtiyor. Bu yeni duyurulan oyun için beta kayıtları başladı bile. Betaya buradan kaydolup oyunu erkenden deneme şansına erişebilirsiniz.
 
      Henüz Paragon hakkında çok fazla detay bulunmasa da oyunun MOBA veya kahramanlara odaklanan bir online shooter oyunu gibi durduğunu söyleyebiliriz. Geliştirici ekibin paylaştığı sitede oyunda yer alacak karakterlerin bir tanesini görebilirsiniz. Twinblast adlı ilk karakterimiz mekanik kollara sahip olması dikkat çekiyor. İlerleyen dönemlerde ise Sparrow, Dekker ve Grux karakterleri tanıtılacak. 
 
      Epic Games'in yaptığı bu sessiz sedasız duyuru hakkında ne düşünüyorsunuz? Paragon hakkında yeni detaylar geldikçe sizlere aktaracağız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Paragon Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler