Epic Games'te Bir Ayrılık Daha

27.04.2013 14:55 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının önemli firmalarından Epic Games, yaprak dökümü yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl başlayan ayrılıklara önemli bir isim daha eklendi.
 
    Gelen haberlere göre Epic Games'in pazarlama müdürü Kendall Boyd, firmadan ayrılarak Microsoft'a geçiş yaptı. Kendall Boyd, kariyerinin bundan sonraki bölümünde Microsoft çatısı altında Halo serisinin pazarlama işlemlerini yönetecek.
 
    Boyd'un ayrılışıyla birlikte Epic Games'te bir sene içerisinde istifasını veren dördüncü üst düzey isim de kendini belli etmiş oldu. İlk olarak Gears of War serisinin kıdemli yapımcısı Rod Fergusson'un ayrılığıyla bşalayan yaprak dökümü, serinin tasarımcısı Cliff Bleszinski ile devam etmişti. Bu ikiliden sonra ise Epic Games'in yöneticisi Mike Capps da firmayla vedalaşmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War: Judgment Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 19 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler