Epic, Kingdoms of Amalur Ekibine Kucak Açtı

Big Huge Games, Rise of Nations oyunu ile özellikle PC kullanıcılarının yakından tanıdığı bir isim.
04.06.2012 11:11 Talha Aynacı


   Takipçilerimizin hatırlayacağı gibi, geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde Kingdoms of Amalur'un 2 yapımcısı: 38 Studios ve Big Huge Games'in finansal zorluklar sebebiyle kepenk indirdiğini ve yüzlerce çalışanın işsiz kaldığını sizlere aktarmıştık.
 
   Epic Games başkanı Mike Capps, kişisel blogunda yaptığı açıklamada eski Big Huge Games çalışanlarından oluşan yeni bir alt stüdyo kuracaklarını belirtti. Big Huge Games'in eski patronu tarafından bizzat arandığını belirten Capps, yeni bir stüdyo kurmak üzere olduklarını ve eğer Epic'de kabul ederse ilk çalışmalarını Epic'in sahip olduğu yeni bir IP olarak duyurmak istediklerini belirtti. Tesadüf bu ya, Epic'de yeni bir stüdyo açmayı planlıyormuş ve yolları bu noktada kesişmiş. Mike Capps son olarak şu sözleri dile getiriyor.
 
"Yapılması gereken milyonlarca iş var. Takımın ne kadarını işe alabiliriz? Adı ne olacak? Ne üzerinde çalışacaklar? Cevapları henüz bilmiyoruz. Bize biraz zaman tanıyın, gerekli bilgileri paylaşacağız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler