Epic: Unreal Serisine Hak Ettiği Değeri Vermedik

Unreal serisi mutlaka yeniden karşımıza çıkacaktır
24.07.2011 10:17 Alkan Adakaner


    Unreal serisi Epic Games'in en önemli isimleri arasında bulunuyor. Özellikle multiplayer FPS denilince akla gelen ilk serilerden birisi de Unreal Tournament oluyordu. Son dönemlerde ise bu seriden ses seda çıkmıyor.
 
    Epic Games başkanı Mike Capps de serinin durumu hakkında açıklamalarda bulundu ve Unreal'a hak ettiği değeri vermediklerini söyledi. Capps'e göre bunun nedeni firmanın Gears of War başta olmak üzere Shadow Complex, Bullet Storm ve Infinity Blade gibi yeni isimlere odaklanmasıymış.
 
    Mike Capps, Epic Games'in göreceli olarak küçük bir firma olmasını Unreal serisinin devam edememesine bağlasa da, bazen iş adamı olarak yeni oyunlar yerine var olan isimleri devam ettirmenin daha iyi olabileceğini de itiraf ediyor.
 
    Şu sıralar Gears of War 3 üzerine yoğunlaşmış olan Epic Games'in başka projeler üzerinde de çalıştığına eminiz. Yine de bu projelerle ilgili herhangi bir tahminimiz bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unreal Tournament III Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Midway Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler