Ufukta Yeni Bir Unreal Tournament Oyunu Gözükmüyor

20.03.2014 11:13 Alkan Adakaner


    Epic Games'in ünlü serisi Unreal Tournament'tan uzun süredir ses seda çıkmıyor. Bir zamanların büyük beğeni toplayan bu serisinden uzaklaşan Epic Games anlaşılan bir süre daha Unreal Tournament'a el atmayacak. Stüdyonun kurucularından  Tim Sweeny bu konuda şu açıklamayı yaptı: 

    "Yeni bir Unreal Tournament oyunu piyasaya sürmeyi planlamıyoruz. Oyunla ilgili çok sayıda anımız var, ama şu an Unreal evreninde geçen bir oyun geliştirmiyoruz"

    Bunların yanında GDC'de herhangi bir duyuru yapmayacaklarını söyleyen Sweeny, Fortnite sonrasında bazı projelerini gün ışığına çıkaracaklarını belirtiyor. Bakalım Gears of War'un haklarını da Microsoft'a satan Epic Games ne tür projelere sahip.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unreal Tournament III Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Midway Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler