Eski Battlefield Geliştiricileri, Uzay Temalı Into the Stars'ı Duyurdu

05.01.2015 23:52 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde Battlefiled, Medal of Honor ve Lost Planet gibi oyunların yapımında çalışmış dört geliştirici tarafından kurulan Fugitive Games, ilk projesiyle karşınızda.
 
     Etkileyici bir görsellikle sunulacak olan uzay temalı hayatta kalma oyunu Into the Stars'da Ark 13 isimli gemisiyle güneş sistemine fırlatılan bir kaptanın kontrollerini alacağız. İnsalık için yeni bir yuva ararken, 90 farklı bölgeyi gezebilecek, kendi ekibinizi oluşturabilecek, geminizi özelleştirebilecek ve kaynak toplayabileceksiniz.
 
     Geliştiricilerin esinlendiklerini belirttikleri FTL, Out There ve Oregon Trail'da olduğu gibi ölen yandaşlarınız geriye dönmeyecek. Bu da oyuna stratejik bir hava katacak.
 
      2015'in temmuz ayında çıkacağı söylenen ve 85.000$'lık bağış beklenen oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Into the Stars Platformlar: PC Geliştirici: Fugitive Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler