FTL'den Esinlenilen Into the Stars, Erken Erişime Geliyor

01.07.2015 14:19 Samet Konuksal


    Subset Games'in çerezlik gibi görünen ancak birçok iç detaya sahip olan oyunu FTL, küçük boyutlu bir uzay gemisi simülasyonuydu. Oldukça büyük başarılar elde eden FTL'i daha gerçekçi görünüşle görmek ister miydiniz? Cevap evetse FTL'den esinlenilerek oluşturulan Into the Stars'a bir bakmalısınız.
 
    DICE'dan ayrılan bir ekip tarafından kurulan Fugitive Games'in ilk oyun projesi Into the Stars, FTL gibi kendini sürekli tekrardan oynatacak bir yapım. Uzay geminizdeki ekibi detaylı bir şekilde yönetebildiğiniz oyunda oldukça devasa bir yıldız sistemi bulunuyor. Oyundaki savaş sistemi de FTL gibi hedef seçme şeklinde tasarlanmış.
 
    Türü sevenleri oldukça heyecanlandıran Into the Stars, 9 Temmuz'da Steam'in erken erişim servisiyle beraber satışa sunulacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Into the Stars Platformlar: PC Geliştirici: Fugitive Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler