Eski Duke Nukem Yapımcısı 3D Realms/Apogee El Değiştirdi

02.03.2014 23:06 Samet Konuksal


    Duke Nukem serisiyle bir döneme damgasını vuran 3D Realms, Duke Nukem Forever ile birlikte kayıplara karışmıştı. Oyunun yapımının devamını getiremeyen 3D Realms, 2009'da serinin haklarını Gearbox'a satmış ve daha küçük bir stüdyo olarak yoluna devam etme kararı almıştı. Yıllardır kayıplara karışan yapımcı hakkında yeni bir haber ortaya çıktı.
 
    İlk başta bağımsız ve ücretsiz bir Duke Nukem modlamasıyla tanıdığımız Interceptor Entertainment, daha sonra Gearbox tarafından keşfedilmiş ve serinin mobil oyunlarını geliştirmişti. Geçtiğimiz sene Rise of the Triad ile de karşımıza çıkan yapımcı, önemli bir adım attı. Gelen haberlere göre Duke Nukem'in ana oyunlarının yapımcısı 3D Realms ile serinin oyunlarını yan platformlara uyarlayan Apogee Software, Interceptor Entertainment tarafından satın alındı.
 
    Durumu kısaca özetlemek gerekirse, Duke Nukem serisinin eski yapımcısı, yeni yapımcısının çatısı altına girdi. Bakalım ileride bu isimlerden neler göreceğiz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler