Eski Dungeons & Dragons Yapımcıları Yeni Bir RPG Oyunu Duyurdu

15.03.2015 23:49 Ömür Gencer


      Dungeons & Dragons ile ünlü Strategic Simulations Inc.'ten ayrılan yapımcılar Tactical Simulations Inteactive adlı yeni bir firma kurmuştu. Bu firma ilk oyun projesini oyuncuların karşısına çıkardı.
 
      Seven Dragon Saga adlı yeni oyunda altı karakteri yönlendireceğiz. Oyunun hikayesi, halkını kötü güçlere karşı savunmaya çalışan bir imparatorluğun etrafında şekillenecek. Geliştirici ekip oyunda keşfetmeye dayalı ve yan görevlerle çeşitlendirilmiş bir hikayenin yer alacağını belirtiyor. Bahsettiğimiz bu RPG oyunu sıra tabanlı bir savaş mekaniği benimseyecek. Yapım şu an için PC, Mac ve Linux için geliştirilmekte.
 
     Seven Dragon Saga, Kickstarter üzerinden 450,000 dolar toplamayı hedefliyor. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilir ve yapımı beğendiyseniz destek olabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Seven Dragon Saga Platformlar: PC Geliştirici: Tactical Simulations Inteactive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 46 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler