Eski LucasArt Çalışanlarından Yeni Bir Adventure Oyunu: Thimbleweed Park

20.11.2014 16:48 Ömür Gencer


       Adventure türünün hayranları daha önce bir klasik haline gelmiş  Maniac Mansion, Day of the Tentacle, Loom, The Secret of Monkey Island, Zack McKracken ve the Alien Mindbenders gibi oyunların geliştiriciliğini yapan Lucas Art çalışanları Ron Gilbert ve Gary Winnick'i tanıyabilir. Adventure türünde oldukça deneyimli bu iki isim bizleri eskilere götürecek yeni bir oyun duyurdu: Thimbleweed Park.
 
        Yapımcıların belirtiğine göre  Thimbleweed Park, Maniac Mansion ve Monkey Island'ın ruhani devam oyunu. Öyle ki Thimbleweed Park'ta sadece piksel sanatı kullanılmıyor, eski LucasArt oyunlarının arayüzü de bu oyunda bulunuyor. Oyunda beş oynanabilir karakter bulunacak. Bu karakterler arasında istediğiniz zaman geçiş yapabileceksiniz. Thimbleweed Park'ta yüzlerce mekan ve iki zorluk seviyesi yer alacak. Oyunun birden fazla sona sahip olduğunun altını çizelim.
 
       Özellikle eski LucasArt klasiklerini oynamış oyuncuların ağzını sulandıran bu yapım Kickstarter üzerinden 375,000 dolar toplamayı hedefliyor. Oyunun şu ana kadar topladığı bağış miktarına bakarsak (211,792 dolar) yapımcıların hedeflenen miktara kolaylıkla ulaşabileceğini söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thimbleweed Park Platformlar: PC Geliştirici: Ron Gilbert & Gary Winnick Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler