Thimbleweed Park Epic Games Store'da Ücretsiz

21.02.2019 20:20 Gazali Çetinkaya

 
Macera oyunu Thimbleweed Park PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla oyunu bilgisayarına indirebilir. Oyun 7 Mart tarihine kadar ücretsiz dağıtılacak.

Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Slime Rancher 7 - 21 Mart tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olacak.
 
Thimbleweed Park'ın Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı: 
 

Thimbleweed Park'a hoş geldiniz. Nüfus: 80 çatlak.
 
Hayaletli bir otel, terk edilmiş bir sirk, yanmış bir yastık fabrikası, köprünün altında buz tutmuş bir ceset, vakumlu tüplerle çalışan tuvaletler... hayatınızda böyle bir yer görmediniz.

Thimbleweed Park'ta en az dert edeceğiniz şey bir ceset. Monkey Island ve Maniac Mansion'ın geliştiricilerinin modern gizem macera oyununda sunulan beş karakterden birini seçin ve bu tuhaf kasabanın gerçeküstü sırlarını keşfedin. Ne kadar derine giderseniz işler o kadar tuhaflaşıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thimbleweed Park Platformlar: PC Geliştirici: Ron Gilbert & Gary Winnick Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler