Eski Naughty Dog Yapımcılarından Sonic Oyunu!

06.02.2014 22:40 Samet Konuksal

 
    Bildiğiniz gibi Sega, Nintendo ile birlikte üç oyunluk Sonic anlaşması sağlamıştı. Bu anlaşmanın en yeni parçası Sonic Boom, gün itibariyle duyuruldu.
 
    Wii U ve Nintendo 3DS için geliştirilen Sonic Boom, serinin bazı karakterlerinin yeniden tasarlanmış halini içeriyor. En önemli noktaya gelirsek, Sonic Boom'un Wii U sürümünü Big Red Button Entertainment isimli bir stüdyo geliştiriyor. Bu stüdyo Jak ve Crash Bandicoot döneminde Naughty Dog'ta çalışmış Bob Rafei ve Dan Arey gibi isimler tarafından kurulmuştu. Ekip, Sonic Boom'u CryEngine 3 kullanarak geliştiriyor. Öte yandan oyunun 3DS sürümü ise, Sly Cooper serisinin el konsollarına portuyla uğraşan Sanzaro Games tarafından yapılıyor.
 
    Sonic Boom ile gelen tasarımsal değişikliklerin sadece bu oyunda ve oyunla ilgili olan TV şovunda kullanılacağı belirtiliyor. Yani Sonic serisinin yeni oyunları, eski tasarımlarla karşımıza çıkacak. Oyunun yayınlanan ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Boom Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Sanzaru Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler