Eski Red Faction Oyunları DLC Olarak Gözükebilir

28.06.2010 17:24 Levent Polater

 

redfactionarmageddon

 

    THQ'dan Danny Bilson, yapım aşamasında olan Red Faction: Armageddon'un seneye Mart ayında çıkmasından önce eski Red Faction oyunlarının indirilebilir içerik olarak satılacağı müjdesini verdi. 
 
     CVG'ye konuşan Bilson, en geç 2010'da çıkacağını belirttiği eski Red Faction oyunlarının Arcade oyunu olarak çıkacağını ve bunun Armageddon'un çıkışından 3 veya 4 ay önce gerçekleşeceğini belirtti. Yani yıl sonunda Red Faction serisinden klasik oyunlar görmeye şimdiden hazır olun derim.
 
    Mart ayında da buna benzer demeçler veren Bilson, o zamanlarda THQ'nun şimdi ki finansal yılı içerisinde 6 adet indirilebilir yapım yayınlayacağını açıklamıştı.
 
    PS3, Xbox 360 ve PC'ye çıkacak olan Red Faction: Armageddon gelecek sene Mart ayında raflarda olacak.  
 
 
Röportaj, CVG'den


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Faction: Armageddon Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler