Eski Rockstar Çalışanı Red Dead Redemption 2'ye İşaret Etti!

29.11.2015 16:21 Samet Konuksal


    Bir önceki neslin en beğenilen oyunları arasında yerini alan Red Dead Redemption'ın devam oyunu, eski Rockstar çalışanının düzenlediği bir soru cevap etkinliğinde karşımıza çıktı. Daha önceden firmada görev alan Danny Ross, soru cevap etkinliğinde Red Dead Redemption 2'ye işaret ederken oldukça ilginç bir yöntem seçti.
 
    Etkinlik sırasında Ross'a, "Merhaba Danny, hadi diğer salakça soruları boşver de bize 'gerçek' haberlerden bahset. Rockstar Games'in bir sonraki projesi ne olacak?" sorusu soruldu. Danny Ross ise İngilizce'de harflerini birleştirince ortaya 'RDR2' çıkan, "Gerçekten mi? Salakça? Gerçekten? İki." yanıtını verdi.
 
    Aslına bakarsanız Red Dead serisinin devam edeceğine yönelik açıklamaları daha önceden de duymuştuk. Yine de haberlerin yakından geliyor oluşu yeni oyunu bekleyenleri heyecanlandıracaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 22 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 32 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler