Eski Witcher 3 geliştiricilerinin yeni oyunu The Invincible'ın oynanış videosu yayınlandı

03.05.2023 16:23 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da 'Cycu1' adlı içerik üreticisi bilim kurgu temalı macera oyunu The Invincible'ın 16 dakikalık oynanış görüntülerini içeren bir video paylaştı. The Invincible, eski The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 geliştiricilerinden yeni bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Video çeşitli teknik detaylar gösteriliyor
 
 
 
Cycu1 tarafından yayınlanan oynanış videosunda oyunda desteklenecek yeni nesil teknolojiler yer alıyor. Bu kapsamda AMD FSR 2.2 desteği bu videoda karşımıza çıkıyor. Görünüşe göre oyun NVIDIA'nın DLSS 2/3'ünü veya Intel'in XeSS teknolojilerini desteklemiyor. 
 
Starward Industries tarafından geliştirilen The Invincible için 4 Mayıs'ta yani yarın bir demo sürümünün yayınlanması planlanıyor. Yayınlanacak olan demo 4 Mayıs ile 8 Mayıs arasında oynanabilecek. 8 Mayıs'tan sonra bu demoya erişim sağlanamayacak. Dolayısıyla elimizde sınırlı bir süre mevcut.
 
The Invincible, Stanislaw Lem'in gerçekçi bilim kurgu dünyasında geçen hikaye odaklı bir macera deneyimini bizlere aktarmayı hedefliyor. Oyunun bu yıl piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
16 dakikalık oynanış videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.
 
The Invincible oynanış videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Invincible Platformlar: PC Geliştirici: Starward Industries Dağıtıcısı: Starward Industries Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler