Eternal Fire'da Değişim Rüzgarı

13.07.2022 11:01 Hamit Can Sayılgan

 
     Ülkemizin başarılı elektronik takımlarından Eternal Fire, CS:GO kadrosunda oyuncu değişiklikleri gerçekleştirdi. 
 
     Buğra "Calyx" Arkın'ın takımdan ayrılmasıyla başlayan değişim rüzgarı akabinde Timur "bishop" Şengül'ün de ayrılması ve Yasin "xfl0ud" Koç'un yedeklere çekilmesiyle son buldu.
 
     Calyx'in yerine Engin "MAJ3R" Küpeli, bishop'un yerine Canpolat "hardstyle" Yıldıran ve xfl0ud?'un yerine Ahmet "paz" Karahoca kadroya dahil edildi.
 
Eternal Fire CS:GO Kadrosu
 
Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş
Özgür "woxic" Eker
Ömer "imoRR" Karataş
Engin "MAJ3R" Küpeli
Ahmet "paz" Karahoca
Canpolat "hardstyle" Yıldıran (koç)
Yasin "xfl0ud" Koç (yedek oyuncu)
 
Yapılan değişikliklerle ilgili İsmailcan "XANTARES" Dörtkardeş; 
 
     "Yapılan açıklamalardan da gördüğünüz üzere takımda köklü değişikliklerde bulunduk. Senelerdir yan yana olduğumuz oyun haricinde, yaşantımızda da arkadaşlık ve dostlukta bulunduğumuz kişiler takımdan ayrıldı. Bu ayrılıklar sadece profesyonel iş olarak bakılmalı. Sosyal medyada eleştirildiği gibi bishop ve calyx ile sadece takımda geleceğe dönük bazı planlamalarda fikir ayrılığı yaşadık ve buna yönelik karşılıklı kararlar aldık. İkisi de sevdiğim saydığım dostlarım ve dostluğumuz devam edecektir. Takımdan ayrılmaları buna bir engel olmayacak ve olmaz da. Bishop ve calyx bize çok şey kattı ve çok emekleri oldu. İkisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gelecek planlarımızda Paz hardstyle ve Majer ile daha uyumlu olacağımıza inandık. Onlara da aramıza hoş geldiniz demek istiyorum." açıklamasında bulundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler