Etkileyici Platform Oyunu A Boy and His Blob PS4 ve Xbox One'a Geliyor

05.01.2016 16:07 Ömür Gencer


      Çizimleri ve atmosferiyle etkileyen platform oyunu A Boy and His Blob için yeni bir gelişme yaşandı. 2009 yılında Wii'ye çıkış yapan oyun PlayStation 4 ve Xbox One'a geliyor.
 
      Oyunun Xbox mağaza sayfasında yer alan bilgiye göre A Boy and His Blob 20 Ocak'ta Xbox One'a gelecek. Aynı gün oyunun PS4'e de geleceğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda oyunun PC ve Vita sürümleri için de bir derecelendirme yapılmıştı. 
 
      Konu ile ilgili resmi bir duyuru yapıldığında sizlere aktaracağız. Oyunun Xbox mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Boy and his Blob Platformlar: Wii DS Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler