Eurogamer: Bu Yılki COD Oyunu "Call of Duty: WW2" Olacak

28.03.2017 18:31 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz hafta sonu “TheFamilyVideoGamers” adlı bir YouTuber yeni Call of Duty'nin Call of Duty: WW2 olacağını sızdırmıştı. Bugün de sızdırılan haberi destekleyen bir rapor paylaşıldı.

   Oyun basının en önemli sitelerinden birisi olan Eurogamer kendi kaynaklarından edindiği bilgiler sonucu bu yıl çıkış yapacak Call of Duty oyununun isminin "Call of Duty: WW2" olacağını doğruladı.
 
   Activision henüz "Call of Duty: WW2" hakkında bir doğrulama veya yalanlama yapmadı. 
 
   Activision, geçtiğimiz ay finansal raporlarını paylaştığı konferans esnasında 2017 senesinde sunulacak Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirilmekte olduğunu açıklamıştı. (Sledgehammer Games daha öncesinde Call of Duty: Advanced Warfare'i geliştirmiş ve Call of Duty: Modern Warfare 3'te de ortak geliştirici olarak yer almıştı.)
 
   Ayrıca yeni Call of Duty oyununun seriyi köklerine döndüreceği ve oyunda geleneksel savaş sisteminin bulunacağı da Activision tarafından belirtilmişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 57 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler