Eurogamer: Pokemon Sun & Moon Nintendo Switch'e de Gelecek

18.11.2016 14:56 Gazali Çetinkaya

   Pokemon serisinin yeni oyunu Pokemon Sun & Moon bugün itibarıyla Kuzey Amerika ve Japonya bölgesinde Nintendo 3DS'e özel olarak çıkış yaptı ve görünüşe göre Pokemon Sun & Moon Nintendo Switch'e de gelecek.
 
   Eurogamer bugün paylaştığı haberinde Nintendo Switch'e Pokemon Sun & Moon sürümünün geleceğini yazdı. Eurogamer'ın birden fazla kaynaktan aldığı bilgiye göre oyunun geliştirilme aşamasında olduğu ve 2017 yılında çıkış yapacağı belirtildi. Oyunun halihazırdaki kod adı ise Pokémon Stars olarak belirtilmiş bulunuyor. 
 
   Ağustos ayının başında gelen bir raporu hatırlayacak olursak MCV, Nintendo NX'in (Switch) çıkışından sonraki 6 ay içinde konsola Pokemon ve Mario oyunu geleceğini belirtmişti. Muhtemelen Pokemon oyunu olarak belirtilen yapım Pokemon Sun & Moon'un Nintendo Switch sürümü Pokémon Stars olacak.
 
   Pokemon Sun & Moon belirttiğimiz üzere bugün Kuzey Amerika ve Japonya'da 3DS için çıkış yaptı. 23 Kasım tarihinde de Avrupa bölgesine sunulacak. Nintendo'nun yeni konsolu Switch ise 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PoKéMon Sun & Moon Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler