Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon'da Küçük Ama Etkileyici Detaylar Bulunuyor

22.11.2017 19:23 Tunahan Safdır


     Pokemon'un Nintendo 3DS için çıkış yapan son oyunları Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon önceki oyun ile pek çok noktada benzerlik gösterse de bazı küçük ve güzel detaylarla bezenmiş durumda.

     Pokemon çizgi filmine yetişmiş olanlar bilir. Pokemon evreninin en büyük emekçileri hemşirelerdir ya da kısaca Hemşire Joy. Herkes maceradan maceraya koşarken o sürekli olarak hasta pokemonlar ile ilgilenir. Ancak görünüşe göre sürekli çalışmak onun da canına tak etmiş durumda. Pokemon Ultra Moon oynayan bir oyuncunun fark ettiği detaya göre Malie City'deki Pokemon Center'a gidip Hemşire Joy ile görüştükten sonra yandaki kafeye uğradığınızda bir anda hemşire Joy'da muhabbete dahil oluyor ve sürekli çalışmaktan isyan edercesine ben de bir mola vereceğim artık derken "Yeter artık çalış çalış nereye kadar. Azıcık dinlenmek benim de hakkım" dercesine bir ifade takınıyor. Sonrasında da karakterinizin yanına gelip iş temposundan dert yanarcasına "ara sıra ufak molalar vermek benim de hakkım değil mi?" diyerek isyanını dile getiriyor ve adeta yoğun tempoda çalışan tüm emekçilerin sesi oluyor. "Pokemonlar gibi ben de yoruluyorum. Sürekli yaralı pokemon görmek günden güne benim de modumu düşürüyor" diyen hemşire Joy "benim de biraz sakinleşmeye ve enerjimi toplamaya ihtiyacım" var diyerek diyalogu sürdürüyor.

     Bir yan karakterin ruh halini bu şekilde yansıtması oldukça hoş düşünülmüş bir detay. Maxx Ezzy isimli oyuncunun karşılaştığı bu durumla ilgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PoKéMon Sun & Moon Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler