EverQuest Next Landmark Alpha Bu Akşam Başlıyor

01.02.2014 11:11 Samet Basri Taşlı


     EverQuest Next Landmark alpha sürümü, Explorer Founder's Pack veya Trailblazer Founder's Pack alan oyuncuların erişimine, bu akşam açılıyor.
 
      EverQuest serinin geliştiricilerinden Dave Georgeson, bu alpha sürümün oyuna kendine adımış tutkulu oyuncular için olduğunu, bu oyuncuların sayesinde oyunun geleceğinin şekilleneceğini söyledi. "Yapım süreci içerisinde bir oyuncuya oyunu oynattığımız en erken versiyon bu. Bu oyuncuları sadece hataları bulmaktan öte bir görev bekliyor. İlk defa, oyuncular bize katılabilir ve geliştirici takımın bir parçası olabilir. Oyunun son halini almasında gözle görülür bir etkileri olacak."
 
     EverQuest Next Landmark, serinin diğer oyunlarının aksine, dünyayı inşa etme üzerine bir oyun olacak. Eğer siz de oyunun büyük bir hayranı iseniz ve Founder's Pack sahibiyseniz, bu akşam itibariyle oyunun şekillendirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EverQuest Next Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Dk önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler