Evil Dead: The Game, 1.0.5 Yaması Geliyor

29.05.2022 11:27 Umut Tandoğan

 
 
Evil Dead: The Game için en son yama, oyuncular için bazı rahatsız edici sorunları ele alıyor.
 
Yama 1.0.5, sağlık yenileme, sahte takma adlar ve karakter modeli değiştirme dahil olmak üzere hilelerle mücadele etmek için çeşitli düzeltmeleri ele almaktadır. Oyuncular, gelecekte büyük bir hile karşıtı güncelleme bekleyebilirler.
 
Ek olarak Cheryl'in iyileştirme ve Evil Dead 1 Ash'in özelliklerini de içeren bir miktar dengeleme güncellemesi geliyor.
 
Evil Dead: The Game co-op ve PvP odaklı bir çok oyunculu TPS oyunu. Hayatta kalmaya çalışan dört kişilik bir grup veya Ash ve arkadaşlarını avlamaya çalışan Kandarian Demon olarak oynayabileceksiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evil Dead: The Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Boss Team Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler