Evil Dead: The Game için Ön Sipariş Fragmanı Yayınlandı

09.02.2022 12:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Saber Interactive ve geliştirici Boss Team Games, Evil Dead: The Game için ön sipariş fragmanı yayınladı ve hem fiziksel hem de dijital ön siparişleri oyunculara açtı.
 
Oyunu iki ayrı sürümü bulunmakta: Standart ve Deluxe. Her iki sürümde de ön sipariş bonusu olarak Ash Williams için "S-Mart Employee" ve "Gallant Knight" kıyafetleri yer alıyor. Ek olarak Deluxe Sürüm, gelecek dört indirilebilir içerik paketine erişimi içeren Season Pass 1'i içeriyor.
 
Evil Dead: The Game, Evil Dead serisine dayanan yeni bir video oyunudur. Oyunda hem co-op oynanış hem de PvP mücadelesi yer alacak. Ayrıca oyun içerisinde bir yetenek ağacı mekaniği yer alacak. Ek olarak, Evil Dead film serisinde yer alan ormandaki kabin ile Ash'in elektrikli testeresi dahil olmak üzere 25'in üzerinde silah ve birden fazla harita yer alacak.
 
Evil Dead: The Game, 13 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonraki bir tarihte  Switch konsollarına da gelecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evil Dead: The Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Boss Team Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler