Evil West'in Çevrimiçi Co-Op Modunu Gösteren Fragman Yayınlandı

08.11.2022 15:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir geliştirilen batı temalı nişancı aksiyon macera oyunu Evil West için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Flying Wild Hog tarafından oyunculara sunulacak olan Evil West için yeni yayınlanan fragman oyunun çevrimiçi co-op modunu tanıtıyor.
 
Evil West'i tek başımıza veya co-op olarak oynayabileceğiz
 
 
 
Vahşi Batı'yı kurtarmak için atılacağımız büyük macerayı konu alan Evil West'te bir vampir avcısının rolüne bürünecek ve üçüncü şahıs aksiyon deneyimi yaşayacağız. Oyunu tek başımıza veya bir arkadaşınızla birlikte co-op olarak oynayabileceğiz.
 
Evil West online co-op fragmanı 
 
Evil West için yayınlanan yeni fragman, Vahşi Batı'yı kurtarmak için çevrimiçi co-op modunda arkadaşımızla beraber neler yapabileceğimizi gösteriyor. Oyunda iki oyuncu bir araya gelebilecek ve oyunun belirli bölümünde arkadaşınızı davet edebiliyorsunuz. Co-op modunda ayrıca arkadaşınızla beraber tüm görevleri yapabiliyorsunuz.
 
Evil West için yayınlanan fragmanda arka planda yapımcı konuşurken oyunun ortamları, efektleri, düşmanlar, karakterimiz ve daha fazlası gösteriliyor. 
 
Evil West, 22 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Şu anda ön sipariş verebilirsiniz. Oyunun Steam fiyatı ise 550,00 TL.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1065310/Evil_West/
 
İşte fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evil West Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Flying Wild Hog Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 18 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler