Evil West için Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

31.10.2022 18:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun zamandır geliştirilen batı temalı nişancı aksiyon macera oyunu Evil West için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Flying Wild Hog tarafından oyunculara sunulan olan Evil West için beş dakikalık bir oynanışa genel bakış fragmanı yayınladı.
 
Evil West için Oynanışa Genel Bakış Fragmanı 
 
 
 
Evil West için yayınlanan oynanışa genel bakış fragmanında oyun içi sinematik sekanslar, bazı dikkat çekici ortamlar, karakterin yürüme, koşma, tırmanma animasyonları, düşman tasarımları, bitirici vuruşlar ve daha fazlası gösteriliyor. Kan ve vahşetin bol bol yer aldığı bu yapımda aksiyon hiçbir zaman hız kesmeyecek gibi görünüyor.
 
Evil West'te vampir avcısı Jesse Rentier karakterinin rolünü üstleneceksiniz. Oyunu tek başınıza veya bir arkadaşınızla birlikte co-op olarak oynayabileceksiniz.
 
Öte yandan oyun geldiğimiz noktada önceden planlanan 20 Eylül çıkış tarihinden 22 Kasım'a ertelenmişti. Evil West artık 22 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Şu anda ön sipariş verebilirsiniz. Oyunun Steam fiyatı ise 550,00 TL.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1065310/Evil_West/
 
Oynanış genel bakış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evil West Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Flying Wild Hog Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler