Evini Arcade Salonuna Dönüştüren Adam, Nişanlısı Tarafından Terk Edildi

08.06.2014 11:22 B.Onur Yıldız


     Adeta bir rüyayı gerçeğe dönüştüren Chriss Kooluris isimli oyun tutkunu, tam 26,000 dolar harcayarak yaşadığı apartman dairesini bir arcade salonuna dönüştürdü. Ancak bu durum onu nişanlısından etti.
 
     37 yaşındaki Kooluris, yatağı da dahil olmak üzere evindeki tüm mobilyaları satıp Pac-Man, Punch-Out ve Street Fighter II'nin yoğunlukta olduğu, arcade temalı bir ev tasarımı yaptı. Nişanlısının evine taşınan Kooluris, orada kendini rahat hissetmeyince -okuduğu 'Ready Player One' isimli bilimkurgu romanının da etkisiyle- "yaşadığım yer neden içinde büyüdüğüm şeylerle çevrili olmasın ki" fikriyle bu işe girişip evini bir arcade salonuna dönüştürmüş. 
 
     Kooluris'in evinde tabi ki sadece arcade ögeleri bulunmuyor. Transformers figürlerinden Teenage Mutant Ninja Turtles temalı nevresim takımına kadar farklı şeylerle dolu olan daire gerçekten cezp edici olmuş. Ancak maalesef bu işlerle uğraşırken nişanlısıyla arası bozulan Kooluris, terk edilmiş...
   
     Bir halkla ilişkiler şirketinde başkan yardımcısı olan Kooluris, zaman zaman arkadaşlarını evine davet edip beraber güzel vakitler geçirdiklerini söylüyor ancak artık yalnız kaldığı için bu durumdan tam olarak zevk alamadığını da ekliyor. Evde eğlendiğini ancak sonunda kendini hep onu terk eden nişanlısını düşünürken bulduğunu da belirten Kooluris, evini gezmek isteyen herkese izin veriyor.  

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 7 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 8 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler