Evolve PC'de Free to Play Oluyor

07.07.2016 12:05 Gazali Çetinkaya

 
   Turtle Rock tarafından 10 Şubat 2015 tarihinde çıkış yapan ve izlediği fiyat politikasıyla oldukça eleştiri alan Evolve için PC kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi. Oyunun geliştiricisi Turtle Rock Evolve'un Free to Play olacağını açıkladı.
 
   İlk olarak resmi sitelerinden geri sayım başlatan ekip daha sonra twitter üzerinden "En büyük ve çılgın güncelleme geliyor." şeklinde bir tweet attı. Daha sonra yine kendi sitelerinin forumu üzerinden oyunun PC'de ücretsiz olacağını açıkladılar. 
 
   Turtle Rock ayrıca oyunun klasik sürümüne sahip olanların ücretsiz sürümde Founder statüsünde olacağını, bu kişilere hediyeler, ödüller ve özel erişimler verileceğini açıkladı. Yayınlanacak büyük güncelleme ile haritalarda, buglarda, yükleme sürelerinde ve daha birçok sorunda iyileştirmeye gidilecek.
 
   Beta sürecine girecek Evolve'un geri sayımını buradan takip edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler