Evolve PS3 ve Xbox 360'ta Farklı Bir Oyun Olurdu

27.02.2014 09:40 Alkan Adakaner


     Left 4 Dead'in yaratıcısı olan Turtle Rock Studios'un tasarım yönetmeni ve kurucularından Chris Ashton oyunun neden yeni nesil konsollar olan PS4 ve Xbox One'a gelmesine rağmen PS3 ve Xbox 360'a gelmediği konusunda bir açıklama yaptı.
 
    Evolve'un dünyasının çok yoğun olduğunu söyleyen yetkili ağaçlar, kayalar, çalılar gibi çok sayıda çevresel birimin olduğunu ve Xbox 360 ile PS3'ün gücünün yetersiz olması sebebiyle bunlardan fedakarlık ederlerse canavarların saklanacakları yerler kalmayacağını belirtti. Tabi 5 gerçek oyuncunun aynı anda oyun alanında olması da işlemciye bir hayli iş düşürüyormuş.
 
     Ashton oyunu bir şekilde PS3 ve Xbox 360 için de çıkarabileceklerini, ama karşımızda farklı bir oyunun olacağını belirtiyor. İki farklı sürüm çıkarmak yerine herkesin aynı deneyimi yaşaması tercih edilmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler