Evolve: Ultimate Edition Görüldü

06.10.2015 00:44 Ömür Gencer


       4'e 1 rekabetçi oynanışla yola çıkan FPS oyunu Evolve'un Ultimate Edition'ı Amazon'da görüldü. Yapılan bu listelemede oyunun çıkış tarihi, çıkacağı platformları ve fiyatı hakkında bilgi verirken içeriği hakkında herhangi bir bilgi vermiyor.
 
       Evolve: Ultimate Edition,  Amazon'un belirttiğine göre 3 Kasım'da 60 dolardan PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Oyunun PC sürümünün bu listelemede yer almadığının altını çizelim. Bahsettiğimiz sürümde oyuna ait hangi DLClerin yer alacağı bilinmiyor.
 
       Evolve: Ultimate Edition'ın şimdilik sadece bir söylenti olduğunu söylemekte fayda var. 2K Games veya Turtle Rock Studios, yapım hakkında bir açıklama yaptığında sizlerle paylaşacağız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 13 Dk önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 29 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler