"Evolve'a Gelecek DLCler İçerik Bakımından En Yoğun DLCler Olacak"

11.07.2014 02:17 Ömür Gencer


     Artık neredeyse çıkan her oyuna DLC geliyor. Yarış oyunlarında araba, FPS oyunlarında harita ve hatta silah kaplaması gibi içeriklerle oyunculara satılan bu ek paketler bazı oyuncuları memnun etse de büyük bir kesime bıkkınlık hissi yaşatıyor.
 
     Left 4 Dead yapımcılarının geliştirdiği Evolve da çıktıktan sonra DLCler ile süslenecek oyunlardan. Geliştirici ekip Turtle Rock'ın kurucusu Chris Ashton verdiği bir röportajda  Evolve'un DLCler için belli bir zemini olduğunu ve oyuna gelecek DLClerin diğer oyunlar için çıkan tüm DLClerden daha fazla içerik sunacağını belirtti. Ashton bu durumu şu sözlerle açıkladı:
   
"Left 4 Dead'e farklı zombi türleri, yeni karakterler gibi içeriklerle pek çok DLC getirebilirdik fakat bunun için bir altyapımız yoktu. Yani yapabileceğimiz şeyler konusunda oldukça sınırlandırılmıştık fakat Evolve'da belli parçalar var. Yani yeni haritalar, çevre türleri, yeni canavarlar ve avcılar... Bunun gibi pek çok şey oyuna direk olarak eklenebilir."
 
      Aston ayrıca her DLC sonrası oyuncuların tepkilerine göre hareket edileceğini ve bu içerik eklemenin uzun soluklu bir iş olacağını belirtiyor. 4'e1 bir oynanışın benimseneceği Evolve; PC, PS4 ve Xbox One için 21 Ekim'de oyuncularla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler