Evolve'ın Alfa Tarihi Açıklandı

09.10.2014 15:35 Ömür Gencer


      Dört avcının bir canavarı kovalayacağı aksiyon-FPS oyunu Evolve, FPS hayranlarının merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Yapımcı ekip Turtle Rock Studios, oyunun alfasının başlangıç tarihini nihayet açıkladı.
 
      Evolve'un kapalı alfa Xbox One için 30 Ekim'de PlayStaiton 4 ve PC için de 31 Ekim'de başlayacak. Alfa süreci her platform için 2 Kasım'a kadar sürecek. Firmanın ortaklarından olan Chris Ashton alfa için şunları söyledi: "Evolve oyuncularından gelen mükemmel tepkiler tüm beklentilerimizi geçmiş durumda fakat gelecek aylarda bizi çok iş bekliyor. Serverları ve eşleştirme sistemini denemeli, dengelere bakmalıyız."
 
      Son olarak yapımcı ekip 2015'in Ocak ayında Xbox One için tekrar bir test aşamasının yapılacağını açıkladı. Eğer alfaya katılmak istiyorsanız buradan kayıt olabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler