Evolve'un "Ben Canavarım" Adlı Tanıtım Videosu Yayınlandı

04.02.2015 20:25 Tayfun Kumaş

 
    Left 4 Dead'in geliştirici Turtle Rock Studios'un, Crytek'in CryEngine grafik motoru ile geliştirdiği, dağıtımcılığını da 2K Games'in üstlendiği Evolve'un "Ben Canavarım" adlı 30 saniyelik tanıtım videosu yayınlandı.

    Canavar da olacağımız bu oyunun tanıtım videosunda bir canavar, avcılara kendini anlatıyor. "Ben bir canavarım" diyerek başlayan videoda ile 30 saniye içerisinde avcılara gözdağı veriyor.

    10 Şubat'ta PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak olan Evolve'un "Ben Canavarım" adlı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 10 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler