Evolve'un Çıkış Videosu Yayınlandı

10.02.2015 16:34 Alkan Adakaner

 
    2K ve Turtle Rock Studios bugün dört Avcının oyuncu kontrolündeki tek bir Yaratığı öldürmek için işbirliği yapacağı 4v1 shooter oyunu Evolve™’un Microsoft Xbox One, PlayStation®4 ve PC için çıktığını duyurdu. Evolve hem çevrimiçi, hem de çevrimdışı işbirlikli veya rekabetli oynayabilecek bir deneyim sunacak.

    Evolve dört benzersiz sınıf, dört oyun modu ve 16 modda 12 oynanabilir Avcı ve 3 oynanabilir Yaratık ile hem çevrimiçi, hem çevrimdışı oynanabilecek içerik sunuyor. Evolve’daki Evacuation modu tüm haritaları, modları, Avcıları ve Yaratıkları tek bir dinamik seferde birleştirerek oyunculara sınırsız çeşitlilik de vaat ediyor.
 
    Evacuation’da oyuncular Yaratık veya Avcı taraflarından birini seçerek beş maç yapacaklar ve her maçın sonucu bir sonrakini doğrudan etkileyerek 800,000’in üzerinde olası oynanış kombinasyonu sunacak.

    Aşağıda Evolve'un çıkış videosunu bulabilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler