Evolve'un Çıkışına Toplamda 136 Dolarlık DLC Eşlik Etti

Evolve, nâm-ı diğer DLC: The Game
12.02.2015 00:31 Samet Konuksal

 
    Oyunların çıkış gününe eşlik eden DLC'ler aslında yeni bir şey değil. Kimi oyunun çıkışına bazı karakter ve silah özelleştirme seçenekleri eşlik eder ve sonrasında çeşitlilik genişler. Ancak Turtle Rock ve 2K Games'in piyasaya sunmuş olduğu Evolve'da durum biraz abartılmış.
 
    Gelen haberlere göre Evolve'un çıkış gününde oyunculara sunulan DLC'lerin fiyatlarını topladığımızda karşımıza 136 dolarlık bir masraf çıkıyor. Evet oyunun ilk gün sürümünü eksiksiz olarak oynamak isterseniz ödediğiniz 60 doların üzerine bir de 136 dolar eklemek durumunda kalıyorsunuz. Eh, tahmin edebileceğiniz gibi oyunun çıkışına eşlik eden 25 dolarlık Season Pass'a bu DLC'lerin hepsi dahil değil.
 
    Xbox Live'ın pazar sayfasına baktığımızda Evolve şimdiden 44 adet DLC'ye sahip. Oyunda sunulan DLC'ler arasında oynanabilir kostüm tabanlı karakter özelleştirme seçeneklerinin haricinde oynanabilir yaratıklar da yer alıyor. Neyse ki Turtle Rock Studios'un verdiği söz üzerine firma oyuna yeni eklenecek haritaları DLC olarak satmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler