Evolve'un Konsol Sürümlerine 60 FPS Zor Görünüyor

12.02.2014 00:29 Samet Konuksal


    30 FPS değerleri her ne kadar akıcı bir oynanış sağlasa da, çoğu otorite yeni nesil konsollarla birlikte 60 FPS'nin yaygınlaşacağını düşünüyordu. Fakat bunu konsolların çıkış döneminde pek fazla görememiştik. Konuyla ilgili bir diğer kötü haber de Evolve cephesinden gelmiş görünüyor. 
 
    Bildiğiniz gibi gün içerisinde Evolve yeni videolarıyla karşımıza çıkmıştı. Basına özel ufak bir etkinlik düzenleyen yapımcı ekipten açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Resmi Xbox dergisinin internet sitesine konuşan Turtle Rock Studios'tan Phil Robb, yeni nesil konsollara değindi.
 
    "Açıkça söylemek gerekirse yeni nesil konsolların her ikisi de, benim masamda duran PC'den daha güçlüler. Bu çok güzel bir şey. Bundan dolayı Evolve'un platformları arasında çok büyük grafiksel farklar bulunmayacak." sözlerini söyleyen Phil Robb'a 1080p/60 fps sorusu sorulduğunda, "Bu konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. 60 kare/saniye oranı... Bu değerleri yakalamak gerçekten zor. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız ama... Yine de bu soruyu cevaplamak için erken bir dönemdeyiz diye düşünüyorum." cevabını verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler