Evolve'un Oyun Modlarıyla Tanışın

03.12.2014 23:12 Ömür Gencer


       Turtle Rock'ın geliştiriciliğini üstlendiği FPS aksiyon oyunu Evolve, büyük bir kitle tarafından merakla bekleniyor. Yapımcı ekip oyunda yer alacak oyun modlarını tanıtan yeni videolar paylaştı.
 
       Paylaşılan videolarda oyunda karşılaşacağımız beş oyun modunu görüyoruz. Bu modlar Evacutaion, Rescue, Nest, Hunt ve Defend'den oluşuyor.
 
  Evacuation: Evacuation'da gezegenin yaratıklar tarafından istila edildiği bir hikayeye gidiyoruz. Yaratıkların bulunduğu bu gezegende ekibimizle sivilleri tahliye etmeye çalışacağız. Bu tahliye beş gün içinde tamamlanacak ve biz de bu beş gün boyunca yaratıkları öldürerek olabildiğince ölüm tehditini ortadan kaldırmaya çalışacağız.
  Rescue: İnsanlar etrafta dağılmış halde yer alan sivilleri kurtarmaya çalışırken canavarı kontrol eden oyuncu bu sivilleri bulup öldürmeye çalışacak. 
  Nest: İnsanlar canavarların yumurtalarını bulmaya çalışırken canavarlar da bu yumurtları korumaya çalışacak. 
  Hunt: Dört oyuncunun kontrol edeceği ekip etrafta görülen ilk seviye canavarın peşine düşer. Ekip, bu canavarı takip ederken canavar da gittikçe büyümeye ve evrim geçirmeye çalışır. Oyun dört oyuncunun canavarı öldürdüğünde veya canavar üçüncü seviyeye ulaştığında biter.
 Defend: Dört oyuncu tahliye gemisinin yakıyı dolana kadar canavarlara karşı savunma yapmak zorundadır. Canavarı kontrol eden oyuncu da yakıt deposunu yerle bir etmeye çalışır. 
 
       Bahsettiğimiz bu beş modu aşağıdaki videolardan görebilirsiniz.
 




İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler