Extraction 2 İçin Çalışmalara Başlandı

06.05.2020 10:35 Özgür Eroğlu

 
Marvel filmlerindeki Thor rolü ile popüler olan Chris Hemsworth'ün Netflix yapımı yeni filmi Extraction'ın ikincisi için çalışmalara başlandı. 
 
Deadline'ın haberine göre filmin senaristi Joe Russo, ikinci filmin senaryosunu yazmak için Netflix ile anlaştı. Senaryonun hangi zamanda geçeceği bilinmiyor. İlk filmin başrolü Chris Hemsworth'ün sözleşmesi bittiği için, ikinci filmde kendisini göremeyebiliriz. İlerleyen süreçte daha fazla detay paylaşılacaktır.
 
Extraction, 24 Nisan'da Netflix üzerinden yayınlandı ve ilk 4 hafta içerisinde 90 milyon haneye ulaşacağı düşünülüyor. Bu da onu Netflix'in en çok izlenen filmi konumuna getiriyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Riven Remake Çıkış Tarihi Açıklandı 19 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 5. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 11 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'ün Şampiyonu G2 Esports Oldu! 03 Haziran Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor 03 Haziran Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! 03 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler