Ezio Artık Bir Bombacı! (Oynanış Videosu)

07.10.2011 17:41 Levent Polater

 
    Ubisoft, Assassin's Creed: Revelations'ın oynanış konusunda getireceği en büyük yeniliklerden biri olan bombalar konusunda yeni bir video yayınladı.
 
    Ezio, İstanbul'da yabancı bir İtalyan olarak bomba yapmayı öğreniyor ve bunu doğru şekilde kullanarak kendisine büyük bir avantaj sağlıyor. İstanbul'un her yerine saklanmış çeşitli nesneler ve barut ile birçok farklı bombayı yaratmak sizin elinizde. İster dikkat dağıtıcı bir bomba, ister mayın, ister duman bombası yaratın. Reveleations'ın sizlere sunduğu seçenekler oldukça geniş.
 
    Bu bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz. hemen altında ise demirdiken bombasının kullanılışını görüyoruz. Birkaç korumaya bunu atan Ezio, düşmanlarının ayaklarını yerden kesiyor (!) Bu arada seslendirmelere dikkat. "Ahh, ayağım" gibi Türkçe kelimeler dökülüyor korumaların ağzından..
 
     Az kaldı, dayanın. Biliyorum artık yürek dayanmaz!
 



[DHVIDEO=3331]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler