FDG Entertainment, Nintendo Switch'e 2017'nin İlk Yarısında 2 Oyun Getirmeyi Planlıyor

24.10.2016 09:43 Gazali Çetinkaya

 
 
   Nintendo yeni cihazı Switch'i duyurduktan hemen sonra konsola destek verecek dağıtıcı ve geliştirici firmaların listesini paylaşmıştı ve o listede bulunmasa da Nintendo Switch'e destek verecek firmalardan birisi de FDG Entertainment.
 
   FDG Entertainment, twitter üzerinden paylaştığı mesaj ile Nintendo Switch'e 2017 yılının ilk yarısında 2 tane oyun getirme planlarının olduğunu açıkladı. Bunlardan birisinin The Legend of Zelda'dan esinlenme olan Oceanhorn: Monster of the Uncharted Seas olduğu Twinfinite adlı oyun haber sitesi tarafından belirtilmiş.
 
   FDG Entertainment ayrıca Nıntendo Switch'in müthiş olduğunu belirterek kendi oyunlarıyla konsola destek vermek için sabırsızlandıklarını da dile getirdi. 
 
"#NintendoSwitch is awesome! We can't wait to support it with our games. Two games planned in first half of 2017."
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak ve Switch hem taşınabilir bir konsol olacak hem de istenildiği zaman televizyona bağlanıp ev konsolu olacak. Konsola destek verecek firmaların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler