FF XIV, Playstation 3'e Ne Zaman Çıkacak?

Final Fantasy XIV'ün son güncellemesi oyuna Chocobo'ları ekliyor.
01.10.2011 15:17 Levent Polater

 
    Final Fantasy XIV, PC'ye çıkalı 1 sene olacak, PS3'e ise söz verilen tarihte çıkmamasına rağmen hâlen bu sürüm hakkında bir açıklama yok.
 
    Peki Final Fantasy XIV, Playstation 3'e ne zaman gelecek? PS3 portu uzun zamandır ertelenme durumunda ve  Playstation 3 sahipleri uzun zamandır bu oyunu bekliyorlar. Bu port iptal mi edildi yoksa hâlen aktarma süreci devam mı ediyor? Mikrofon Square Enix patronu Yoichi Wada'da:

    “Playstation 3, Final Fantasy serisi için heyecan verici bir platform ve bu sistemin tüm potansiyelini ortaya çıkaracak bir Final Fantasy XIV çıkarmaya çalışıyoruz."
 
    En azından Playstation 3 sürümünün çıktığında PC sürümü kadar sorunlu bir biçimde karşımıza çıkmayacak gibi görünüyor. Beklemeye devam.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler